31 Mart 2012 Cumartesi

One Direction iCarly dizi setinde.

ONE DİRECTİON, İCARLY'DE 6.SEZON KONUĞU

One Direction grubu iCarly dizisinin 6. sezonun konukları olacak. Katıldıkları bölümde 'Up All Night' albümünün ilk parçası olan 'What Makes You Beautiful' şarkısını da söyleyecekler. Bu arada iCarly dizisi Türkiye'de Nickldeon ve hafta sonları CNBC-E kanalında yayınlanıyor.


Aslında bu haber eski ama sizin için One Direction'un konuk olduğu sıradaki birkaç video,gif ve resimlerini buldum film henüz daha çıkmadı şuan çekiliyor ve Türkiyede çıkması zaman alabilir çünkü film ingilizce ve türkçe dublaj gerektiriyor. 



Video 

Burada  One Direction iCarly setinde kendi şarkıları olan  What Makes You Beautiful 'u söylüyorlar.





Resimler




































Gifler


 

 

 



27 Mart 2012 Salı

One Direction: Dare To Dream


One Direction: Dare To Dream



Evet arkadaşlar One Direction'un Dare To Dream adlı kitabı çıktı,bu kitapta One Direction'un yaşam öyküsünü anlatıyor.%100 Orjinal bir kitap henüz Türkiye'de türkçesi yok kısa zamanda inşallah çevirirler araştırma yaptım ve sanırsam ingilizceside D&R'da var söylenenlere göre ama internet sitesinde açılmıyor sayfa varsa bile ingilizce bu yüzden türkçeye çevrilene kadar beklemek zorundayız.Kitabın içine hiçbiyerde görmediğiniz One Direction resimleride mevcut.











Kitabın içinden görüntü:



One Direction yılbaşı resimleri

Evet arkadaşlar bunlarda One Direction'dan yılbaşı resimleri,hepsi yine çok tatlı her zaman olduğu gibi bu resimleri tek tek buldum,bu yüzden Ç(alacaksanız) kaynak belirtin lütfen. :)


 








17 Mart 2012 Cumartesi

Harry'in Hayatı


Yandaki resimde Harry ve Louis'in evinden bir bölüm bir erkeğe göre son derece temiz ve 
düzenli kendileri temizlemiyordur büyük ihtimalle ama şarkı çalışmalarından evede pek uğradıkları-nı düşünmüyorum. 











Buda anlaşıldığı gibi Harry'ın arabası henüz 18 yaşında olmasına rağmen kendinden büyük bir arabaya sahip güle güle kullansın ne diyelim. :)
Burdada Harry ve Zayn birlikte uyuyor, belki aranızda bilenler vardır bu videodan bir bölüm ve gerçekten çok komik diyer One Direction üyelerinin Harry'i uyandırma çabaları :) İzlemek için:
http://www.youtube.com/watch?v=h_-UdDGbQIE

"Harry, Caroline'dan ayrıldığında tüm gününü ağlayarak geçirdi.Biz onu daha iyi hissettirmeye çalıştık ama sadece gözyaşlarını dindirdik." -Louis 
Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
tek bildiğim Harry için daha iyi 
olacağıdır, kendi yaşıtlarıyla çıksa
daha iyi hissedecek biliyorum :)




 Yandaki fotoraftaki kadın Harry'ın annesi ve Harry hakkında şöyle diyor: Harry çok duygusal. Ama iş yerinde kötü bir gün geçirirse işler değişir. Eve gelir, mumlarla birlikte banyo yapar ve müzik çalıp kendine gelir. O zaman çok tatlı ve sevecen!



Sabahları kahvaltıya en son gelen Harry'dir o saçın herzaman kuaförden çıkmış gibi görünmesi kolay değilde ondan. :) Kahvaltıda  genelde rüyalarından bahsederler ve  Harry'yi saçına son kez bakmak için girdiği banyodan

çıkarabildikleri zaman özel araçlarına atlarlar,plak şirketinin ve stüdyonun yolunu tutarlar.



Niall Harry'i hep rahatsız edici biri olarak tanımlıyor çünkü Harry hep milletin yemeklerini çalarmış. 
Harry'nin ilk hayvanı Max adlı bir köpekti. 

Eğer Harry kafasına siyah bir bere taktıysa bunun anlamı Harry'ın dün gece bir kızla birlikte olduğu anlamına geliyormuş One Directiona göre. :)




''Küçükken saçlarım çok garipti ve kızların en çok dikkat ettiği ise gülümsememdi''









Harry'nin gurupta en iyi anlaştığı kişi Louis hatta hayali sevgilisi olarak onu adlandırıyor,aklıne gelen ilk isimde Louismiş.







Bruno Mars'ın büyük bir hayranı olan Harry birgün onunla düet yapmak istediğini söyledi ve Bruno Mars'ın ödül aldığında en çok hak eden 
sanatçılardan birş olduğunu vurgulamıştı.






Ne Tür kızlardan hoşlanırsınız?'' Sorusuna Harry'in cevabı : Birlikte olacağım kız havalı,esprili ve bana sadık olmalı.'' dedi ve ''bir gün çocuğum olursa korumacı bir baba olacağım,umarım çocuğum benden nefret etmez'' diye ekledi.






Çıplak olmaının insanı özrgüleştirdiğini söyleyen Harry Çıplakken motosiklete bindiğini ve bir keresindede yere yastıkları koyup merdivenden çıplak bir şekilde yastıklarının üstüne atladığını söylüyor ve kendini ''Arsız,Fazla Kıvırcık ve yine Arsız'' olarak adlandırıyor.





Harry büyük bir Harry Potter hayranı hatta Zayn bu yüzden ona Harry dediklerini söyledi. Harry Styles'ın gerçek ismi Harold Edward Milward Styles.

16 Mart 2012 Cuma

Harry Styles'in Futbol Sevdası :)

Dün Akşam Twitter'da Harry Styles bu resmi paylaştı ve resim hakkında ''Yeni bir süpriz'' dedi .
Tahminimce Photoshop ama çok yakışmış gerçekten Harry'e futbol tarzı kendisi zaten büyük bir Manchester United taraftarı.:)

12 Mart 2012 Pazartesi

One Direction Avatarları

Sizin için One Direction avatarları hazırladım ben Google'de aradım ve bulamadım kendim yapiyim dedim belki birilerin işine yarayabilir forumlarda yada msn'de, alırken lütfen kaynak belirtin lütfen. :)