27 Nisan 2012 Cuma

One Direction komik gifler

Gençler bu facebook sayfamız bekleriz. :)  
http://www.facebook.com/WelcomeHollywoodWorld

Bugün yazımda One Directiondan komik gifler paylaşacağım umarım hoşunuza gider, gerçekten çok komikler. Özellikle bağzıları favorim aralarında, bu arada yanda oylamaya bakıyoruma Justini sevmeyenler çoklukta sanırım ki düet yapmalarını istemiyorlar, ve harry birinci. :)


ONE DİRECTİON KOMİK GİFLER




image

image

image

image

image


image

image

image

image



image

image




19 Nisan 2012 Perşembe

One Direction Dare To Dream Çıktı!



Arkadaşlar One Direction'un Dare To Dream kitabı çıktı! Çıktı evet, ama yanlız ingilizce kitapta one direction'un hayatını anlatıyor almak isteyenler D&R mağzalarında bulabilir. Fiyatı 35 tl.

Altaki linkten detayları öğrenebilirsiniz:

http://www.dr.com.tr/Kitap/Dare-to-Dream-Life-as-One-Direction-100-official-/One-Direction/Foreign-Languages/Reference/Other-Reference-/urunno=0000000382120

Bide en çok satılan kitaplarda birinci şuan D&R'da :)

17 Nisan 2012 Salı

One Direction La Boîte à questions

Bazı arkadaşlarım yorum atarak komik resimlerin devamını istemiş onu daha sonra paylaşacağım ama şimdi komik bir video vardı kaç zamandır paylaşamdım kıskmet bu güneymiş, izlemeyen pişman olur.
Görüşlerinizi bekliyorum video hakkında. :)








14 Nisan 2012 Cumartesi

One Direction Avusturalya Deniz resimleri

Evet, One Direction Avusturalya'da denizdeyken kameraya yakalanmışlar, resimler nefes kesici gerçekten ben paylaşırken nefes alamadım bir süre özellikle Harry'in fotoraflarında. 










































9 Nisan 2012 Pazartesi

Herkesin favorisi 'Harry'

Arkadaslar bildiğiniz gibi 'En sevdiğiniz Gurup elemanı? diye anket yapmıştım ve bugün 100 oylama sonucunda en yüsek oyu alan Harry oldu, 40 kişinin oyuyla %39 derece aldı. İkinci Zayn oldu 25 kişinin oyuyla %24 derece aldı. Üçüncü kişide Liam oldu 20 kişinin oyuyla %19 derece aldı. Üçüncü kişi ise Niall ve Louis oldu her ikiside 8 kişi tarafından oylandı ve %7'lik başarı elde etti, hala anket devam ediyor.

Birinci Harry Styles olduğu için bugün, 'Harry styles'i ne kadar iyi biliyorsun?' diye bir test yaptım ve resimlerini içeren bir dosya yaptım, linkini aşağıda vereceğim indirebilirsiniz,tamamen benim yapımımdır :)
Resimler orjinal ve yüksek çözünürlü resimlerdir,her taraftan topladım ve hepside kullandığım resimler.


















İndirmek için: http://www.dosya.tc/server14/DMFQHW/HarryStylesResimleri.rar.html 




Harry Styles'ı Ne Kadar Tanıyorsun?

1.Gurup içinde Harry'nin takma adı nedir?
A) Harr
B) Hazza
C) Zarry
D) Stylson

2. Harry'in insanlarda en sevmediği özelliği nedir?
A) Şaka yapmaları
B) Yalan söylemeleri
C) Kavga etmeleri
D) Küfür etmeleri

3. Harry'nin bi ara çıktığı 32 yaşındaki sevgilisinin adı nedir?
A) Caroline
B) Hannah
C) Lucia
D) Maria

4. Harry'nin en sevdiği One Direction şarkısı?
A) One Thing
B) What Makes You Beautiful?
C) More Than This
D) Gotta be you

5. Harry'nin evini paylaştığı 1D üyesi kimdir?
A) Louis
B) Zayn
C) Niall
D) Liam

6. Harry'nin en sevdiği renk nedir?
A) Siyah
B) Mavi
C) Turuncu
D) Lacivert

7. Harry'nin burcu nedir?
A) Balık
B) Oğlak
C) Yengeç
D) Kova

8. Harry'nin ablasının adı nedir?
A) Gemma
B) Isabel
C) Maria
D) Liss

9. Harry'nin düet yapmak istediği şarkıcı?
A) Lady Gaga
B) Katy Perry
C) Bruno Mars
D) The Beatles

10. Harry'nin boyu kaç?

A) 178 cm
B) 182 cm
C) 174 cm
D) 179 cm


Cevaplar: 1-b 2-d 3-a 4-c 5-a 6-b 7-d 8-a 9-c 10-a

6 Nisan 2012 Cuma

One Direction Caps (Komik Resimler)


Kendim yaptım zaten resimlerin üstündede sayfanın adı yazıyor, yorumlarınızı bekliyorum güzel olduysa devamını yapacağım,facebbok ve sosyal paylaşım sitelerinde işinize yarayabilir. :) Resimlerin üstüne tıklarsanız gerçek boyutlarına gelirler.










3 Nisan 2012 Salı

Türkiye One Direction'un ''SÜPER HAYRANLARI'' seçildi!

Arkadaş şuan şu dakikada facebookta bir resim yayınlandı ve bu resim, One Directionun facebooktaki gerçek (offical) sayfasında yayınlandı,resme göre Türkiye One Direction'un süper hayranlarında ilk üçünden biri ülke oldu! Sevincime ortak olan büssürü One Directioner var şuan biliyorum!.


Bu haberden sonrada One Direction türk hayranları Congrats Turkish Directioners diyerek one directionu TT yaptı twitterda! One Directionun konser için Türkiye'ye gelmesi bekleniyor herkes tarafından tüm one direction türk hayranları tek yürek oldu. İlk üçün içinde Türkiye ile kapışan diyer iki isim Yunanistan ve İngiltere oldu bu yüzden facebookta tatsız yazışmalar meydana geldi ülke hayranları arasında. Buraya tıklayarak ayrıntılara ulaşabilirsiniz:  http://bit.ly/HcB4uU

(Resimlerin üzerine tıklarsanız büyürler)

Evet arkadaşlar işte Türkiye, Yunanistan ve İngiltere. ''En büyük hayran'' ismi altında yayınlandı ve normal olarak rekabet ortamı oldu,ama bizim gönlümüz tabiikide Türkiyeden yana!
Umut ediyoruz ki inşallah Türkiye'ye gelirler ve bütün Directinerler tek bir çatı altında buluşur.













Twitterada türkler baskın düzenledi ve 
Congrats Turkish Directioners başlığı altına One Direction'un Türkiyedeki hayranlarının sesini duyulması sağlanmaya çalışıldı,Dünyada 3.sıraya yerleşirken Türkiye trendslerinde 1.sıraya yerleşti,şuanki duruma bakıyorumki Congrats Turkish Directioners sonuncu olarak Dünya Trendlerinde.



Burdada gördüğünüz gibi facebooktaki gergin anlar sadece bir tane yabancı var oda ilk baştaki diyerleri iste türk, sayfada küfür edende var kavga etmeği saçma bulanda var, her ikisinide gereksiz bulanda...




Ve süperfan oldum sayfada en sondayım ama yine girmeyi başardım sonuncu olsamda şeref sayarım! İsmi karalı olan benim arkadaşlar. :)