9 Nisan 2012 Pazartesi

Herkesin favorisi 'Harry'

Arkadaslar bildiğiniz gibi 'En sevdiğiniz Gurup elemanı? diye anket yapmıştım ve bugün 100 oylama sonucunda en yüsek oyu alan Harry oldu, 40 kişinin oyuyla %39 derece aldı. İkinci Zayn oldu 25 kişinin oyuyla %24 derece aldı. Üçüncü kişide Liam oldu 20 kişinin oyuyla %19 derece aldı. Üçüncü kişi ise Niall ve Louis oldu her ikiside 8 kişi tarafından oylandı ve %7'lik başarı elde etti, hala anket devam ediyor.

Birinci Harry Styles olduğu için bugün, 'Harry styles'i ne kadar iyi biliyorsun?' diye bir test yaptım ve resimlerini içeren bir dosya yaptım, linkini aşağıda vereceğim indirebilirsiniz,tamamen benim yapımımdır :)
Resimler orjinal ve yüksek çözünürlü resimlerdir,her taraftan topladım ve hepside kullandığım resimler.


















İndirmek için: http://www.dosya.tc/server14/DMFQHW/HarryStylesResimleri.rar.html 




Harry Styles'ı Ne Kadar Tanıyorsun?

1.Gurup içinde Harry'nin takma adı nedir?
A) Harr
B) Hazza
C) Zarry
D) Stylson

2. Harry'in insanlarda en sevmediği özelliği nedir?
A) Şaka yapmaları
B) Yalan söylemeleri
C) Kavga etmeleri
D) Küfür etmeleri

3. Harry'nin bi ara çıktığı 32 yaşındaki sevgilisinin adı nedir?
A) Caroline
B) Hannah
C) Lucia
D) Maria

4. Harry'nin en sevdiği One Direction şarkısı?
A) One Thing
B) What Makes You Beautiful?
C) More Than This
D) Gotta be you

5. Harry'nin evini paylaştığı 1D üyesi kimdir?
A) Louis
B) Zayn
C) Niall
D) Liam

6. Harry'nin en sevdiği renk nedir?
A) Siyah
B) Mavi
C) Turuncu
D) Lacivert

7. Harry'nin burcu nedir?
A) Balık
B) Oğlak
C) Yengeç
D) Kova

8. Harry'nin ablasının adı nedir?
A) Gemma
B) Isabel
C) Maria
D) Liss

9. Harry'nin düet yapmak istediği şarkıcı?
A) Lady Gaga
B) Katy Perry
C) Bruno Mars
D) The Beatles

10. Harry'nin boyu kaç?

A) 178 cm
B) 182 cm
C) 174 cm
D) 179 cm


Cevaplar: 1-b 2-d 3-a 4-c 5-a 6-b 7-d 8-a 9-c 10-a

20 yorum:

  1. Hepsi doğru OLEY ! <3

    YanıtlaSil
  2. oleeey tamamen tanıyorum aşkım Harry i I Love You Harry STYLES

    YanıtlaSil
  3. 2. sorunun cevabi yanlis harry en cok yalandan nefret ediyor kufur 2. siradaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. salak mısın sen

      Sil
    2. hastır git lan

      Sil
    3. küfür etme lan

      Sil
  4. admin bu cevapların biri yanlış. harry nin en sevdiği renk mavi değil turuncu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır en sevdiği renk mavi-yeşil
      FAVORİ RENGİ TURUNCU

      Sil
    2. evet bende bir dergide okumusdum oyle yaziyordu yani turunci ama bunlar turuncu yazmis yanlisdir ama kalanlari dorudur haberler ucun tesekkurler

      Sil
    3. evet boyle bende bir internet sayitindan okumusdum mavi yaziyordu.ama bunlar turuncu yazmis ama kalanlari dorudur haberler ucun tesekkurler

      Sil
  5. admin lütfen linki yenile dosya bulunamadı diyooo

    YanıtlaSil
  6. Harry'nin en sevdiği renk mor değilmi ya derginin birinde yazıyordu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayir oyle diyil senin dergin yanlis yazmis

      Sil
  7. Hiçbiri yanlış değil uydurma ayrıca da harry en çok küfürden nefret ediyor ! Yalan yanlış konuşup bide idaalaşmayın :)

    YanıtlaSil
  8. ben harrye hayran deqil aşıqım anlynz mu qötler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. azinin ne konustuna dikkat et

      Sil
    2. sanane lannnn

      Sil
  9. benim iki yanlış çıktı..2.sorula 2. soru

    YanıtlaSil
  10. ah ah hary le ben

    YanıtlaSil